Η Ουγγαρία τάσσεται κατά μιας δεύτερης θητείας της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν διότι, κατά την Βουδαπέστη, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ευθύνεται για τις αποφάσεις της τελευταίας πενταετίας, αναφέρει ευρωπαϊκή πηγή.
Παράλληλα, σημειώνει ότι η Ουγγαρία είναι ανοιχτή στις διαπραγματεύσεις, όμως όπως επισήμανε η «Κομισιόν του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ήταν πολιτική, της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν γεωπολιτική και η Βουδαπέστη είναι υπέρ μίας Επιτροπής που κρατά τον κανονικό της ρόλο».
Τέλος, υπογράμμισε ότι η συμφωνία μεταξύ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλιστών και του Renew είναι αντίθετη στην απόφαση των Ευρωπαίων ψηφοφόρων.
- Υβριδικός πόλεμος: Από το The Undeclared War στις πραγματικές επιθέσεις στην Ευρώπη
- Η Γκίλφοϊλ επέστρεψε στη Φλόριντα
- Τζέιμς Ταλαρίκο: Ο Δημοκρατικός που αμφισβήτησε το μονοπώλιο της θρησκευτικής Δεξιάς
- Από το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου έως το μακελειό στην Κρακοβία – – Τι πρέπει να ξέρεις για την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2026
- Μητσοτάκης: Μήνυμα στην Τουρκία για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου












