Καταθέτει έφεση ο Μαγκουάιρ

Η νομική ομάδα του Χάρι Μαγουάιρ θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης ποινής φυλάκισης που του επιβλήθηκε χθες από το δικαστήριο της Σύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως μεταδίδει το BBC.

O αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ κρίθηκε ένοχος για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές και επαναλαμβανόμενες απόπειρες δωροδοκίας.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου. Ο Χάρι Μαγκουάιρ δήλωσε ότι δεν είναι ένοχος για όλες τις κατηγορίες για παράβαση και συνεχίζει να υποστηρίζει έντονα την αθωότητά του», ανέφερε η αγγλική ομάδα.

«Πρέπει να σημειωθεί ότι η εισαγγελία επιβεβαίωσε τις κατηγορίες και παρείχε τα αποδεικτικά στοιχεία τους αργά την προηγούμενη ημέρα της δίκης, δίνοντας στην νομική ομάδα ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστεί. Στη συνέχεια απορρίφθηκε αίτημα αναβολής της υπόθεσης. Σε αυτή τη βάση, μαζί με τα ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία που αντικρούουν τις κατηγορίες, η νομική ομάδα του Χάρι Μαγκουάιρ θα κάνει έφεση».

Χθες αρχικά ο Γκάρεθ Σουθγκέιτ συμπεριέλαβε τον Χάρι Μαγκουάιρ στις κλήσεις του  για τους αγώνες στο Nations League με την Ισλανδία και τη Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, το ίδιο βράδυ, όμως, μετά την γνωστοποίηση της απόφασης τον απέκλεισε.

Ο Σαουθγκέιτ είχε αποκαλύψει ότι μίλησε με τον Μαγκουάιρ πριν ανακοινώσει τους κληθέντες, έχοντας πάντως ξεκαθαρίσει ότι μπορεί να αναθεωρήσει την απόφασή του, όπως και τελικά έκανε, εάν «αλλάξουν τα γεγονότα ή αλλάξουν οι πληροφορίες».

About Author