Οι δύτες ανέσυραν και τον πέμπτο νεκρό από τους έξι αγνοούμενους στο ναυάγιο του σούπερ γιοτ Bayesian ανοικτά του Πορτιτσέλο στην Σικελία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, πρόκειται για τον Μάικ Λίντς.
Χθες, οι δύτες είχαν ανασύρει τέσσερα πτώματα από το βυθισμένο σκάφος. Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία του Παλέρμο. Δεν έχουν αναγνωρισθεί επισήμως.
Νωρίς το πρωί επαναλήφθηκε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του τελευταίου νεκρού που παραμένει παγιδευμένος στο ναυαγισμένο γιοτ και, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, πρόκειται για την 18χρονη κόρη του Μάικ Λιντς Χάνα.
- Πούτιν και Ζελένσκι ανοίγουν παράθυρο διαλόγου – Πρόταση για συνάντηση κορυφής μετά τα μηνύματα περί ειρηνευτικής συμφωνίας
- Μουντιάλ 2026: Η Βραζιλία στήνει «φρούριο» στις ΗΠΑ – Ο Νεϊμάρ, το Νο10 και η αποστολή για την κορυφή
- Σλάβοϊ Ζίζεκ / Tεχνητή Νοημοσύνη, υποκείμενο και επιθυμία
- Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ: Συνεδρίαση με φόντο τις νέες ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Νέα δεδομένα μετά την είσοδο Τσίπρα και Καρυστιανού στο πολιτικό σκηνικό


