Η Ολίβια Κόλμαν επέκρινε την ανισότητα στις αμοιβές με βάση το φύλο στη βιομηχανία του κινηματογράφου και είπε ότι θα πληρωνόταν καλύτερα, αν ήταν άντρας, υποστηρίζοντας ότι το μισθολογικό χάσμα έχει τις ρίζες του σε μια ξεπερασμένη ιδέα ότι οι άνδρες ηθοποιοί προσελκύουν το κοινό.
Αναφερόμενη στην πιο πρόσφατη ταινία της, «Wicked Little Letters», η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι λόγω φύλου είναι περιορισμένες οι δυνατότητες της όσον αφορά τις αποδοχές.
«Η έρευνα δείχνει ότι οι γυναίκες ήταν πάντα μεγάλοι πόλοι έλξης στο box office» είπε στην εκπομπή της Κριστιάν Αμανπούρ του CNN.
- Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ βαθαίνει: Τα «κόκκινα ΑΦΜ», η κυβερνητική αφωνία και το φάσμα της παραγραφής
- Μέρκελ για την κρίση του 2015: «O Τσίπρας δεν προσπάθησε να με παραπλανήσει – Δεν ήθελα Grexit, δεν ήθελε μνημόνιο»
- 75 Χρόνια Formula 1: Από τη λάσπη του Σίλβερστοουν στην υπερτεχνολογία του σήμερα
- Η Ελλάδα καταφύγιο για χιλιάδες Ισραηλινούς: Φεύγουν από τον πόλεμο, αναζητούν ειρήνη και προοπτική
- Πόσους θέλει να βάλει στη φυλακή η Τζόρτζια Μελόνι;
Tags: Ολίβια Κόλμαν