Κηδεύτηκε στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής (τοπική ώρα, ξημερώματα στην Ελλάδα) ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 54 ετών.
Οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» (Friends) ήταν όλοι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν σχετικές εικόνες από την τελετή.
Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Στο ίδιο κοιμητήριο έχουν ενταφιαστεί πολλοί σταρ του Χόλιγουντ όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ.
Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος ταυτίστηκε με τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στις δέκα σεζόν (1994-2004) που προβλήθηκε η σειρά «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σκορπώντας θλίψη στο Χόλιγουντ και σε εκατομμύρια θαυμαστές του παγκοσμίως.
- «Η εκδίκηση που ήρθε από το κρύο»- Το νέο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά
- Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος / O πόλεμος σπρώχνει σε αναζήτηση εναλλακτικών στα χημικά λιπάσματα
- «Μια ζωή» του Πέτρου Ζούλια με τη Νένα Μεντή – καλοκαιρινή περιοδεία 2026 σε Αθήνα και Χαλκίδα
- Δράμα: Γυναικοκτονία με οκτώ μαχαιριές – Στο μικροσκόπιο οι καταγγελίες για απειλές και η ψυχολογική υποστήριξη του αστυνομικού
- Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος


