Εκτάκτως συνεδριάζει, τη Δευτέρα, το ΕΣΡ για να εξετάσει όλες τις περιπτώσεις ομοφοβικών σχολίων που έχουν γίνει σε εκπομπές του ΣΚΑΪ για τη στράτευση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.
Η σύγκληση του ΔΣ του ΕΣΡ, υπό τη νέα του σύνθεση, αποφασίστηκε την περασμένη Παρασκευή από την Πρόεδρο, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια του πρώην διευθυντή του ΣΚΑΙ 100,3, Βασίλη Χιώτη.
Στη συνεδρίαση θα εξεταστεί και το σημερινό σχόλιο του Γιώργου Αυτιά στην τηλεοπτική του εκπομπή.
Όπως αναμένεται, το ΕΣΡ θα ασχοληθεί και με μια άλλη πλειάδα καταγγελιών για ομοφοβικά σχόλια και υπονοούμενα που έχουν γίνει κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.
- Ασφαλιστικές εισφορές: Στο τραπέζι νέα μείωση για τις επιχειρήσεις από το 2027
- Αλβανία: Παρέμβαση του ΥΠΕΞ για τον τραυματισμό Έλληνα σε επεισόδια για περιουσιακά δικαιώματα
- ΕΛ.Α.Σ.: 28 πρόσωπα από τις Τέχνες στη διακήρυξη Τσίπρα – Οι υπογραφές και το πολιτικό στίγμα
- Χάρης Δούκας: «Καθαρό μέτωπο με τη Νέα Δημοκρατία και πολιτική αλλαγή με στόχο το 70% που θέλει αλλαγή»
- Ιράν: Καμία συμφωνία με τις ΗΠΑ χωρίς εγγυήσεις για τα δικαιώματά μας





