Ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση στον προκριματικό γύρο, ετοιμάζεται να αγωνιστεί απόψε στον τελικό των κρίκων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στη Λειψία. Ο τελικός ξεκινά στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-2.
Ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής, γνωστός ως ο «άρχοντας των κρίκων», έχει ήδη κατακτήσει επτά χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στοχεύει να προσθέσει το όγδοο στην πλούσια συλλογή του. Η καριέρα του περιλαμβάνει επίσης τρία Ολυμπιακά μετάλλια, ανάμεσά τους το χρυσό στο Ρίο το 2016, καθώς και τρεις παγκόσμιους τίτλους, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο επιτυχημένους αθλητές στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής.
Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, ο Πετρούνιας έστειλε μήνυμα μέσω της σελίδας του στο Facebook:
«Αύριο, στις 20:00 ώρα Ελλάδος, στην ΕΡΤ2, θα μπω με όλες μου τις δυνάμεις σε έναν ακόμη δύσκολο τελικό.»
Η Ελλάδα περιμένει με ανυπομονησία την εμφάνιση του σπουδαίου πρωταθλητή, που συνεχίζει να γράφει ιστορία και να εμπνέει με το πάθος και την αφοσίωσή του στον αθλητισμό.
- Filaret Galchev: Από τα 6,7 δισ. δολάρια και την Eurocement στην απώλεια του επιχειρηματικού του ομίλου
- Η Ελλάδα έφτιαξε τη σκάλα για να ανεβαίνουν οι πιλότοι στα Rafale και το Διαδίκτυο κάνει πάρτι
- Ένοχοι πέντε αστυνομικοί για την υπόθεση Βασίλη Μάγγου – Η απόφαση και το χρονικό μιας εξαετούς δικαστικής διαδρομής
- Κυριακάτικη ανασκόπηση Μητσοτάκη: Τουρκολιβυκό μνημόνιο, επιδοτήσεις καυσίμων και ανακαινίσεις κατοικιών
- Η Ευρώπη στους δρόμους: Η στεγαστική κρίση, η οργή της Gen Z και το κύκλωμα των 2,8 εκατ. ευρώ – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου





