Ο δισεκατομμυριούχος Ρούπερτ Μέρντοχ, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 93α γενέθλιά του, αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του Ελένα Ζούκοβα, 67 ετών, όπως έγινε γνωστό χθες Πέμπτη.
Εκπρόσωπος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης ανακοίνωσε μάλιστα πως έχουν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες για τον γάμο που θα γίνει τον Ιούνιο στην έπαυλη του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Ο Ρούπερτ Μέρντοχ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει έξι παιδιά.
- Γεωργιάδης κατά Σαλμά για τη Novartis: «Ξεκίνησε τη σκευωρία και επιχείρησε να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας»
- ΕΚΤ – Αμετάβλητα τα επιτόκια, ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης τον Σεπτέμβριο λόγω ενεργειακού σοκ
- Το «The Mandela Catalogue» περνά στο Χόλιγουντ: το YouTube τρόμου γίνεται νέο πεδίο μάχης για τα μεγάλα στούντιο
- Explainer: Εθνική Στρατηγική Στεγαστικής Πολιτικής 2026-2035: Τα 50 μέτρα, οι νέες κατοικίες, οι φοιτητικές εστίες και οι δικαιούχοι
- Τραμπ για Ιράν: Στο τραπέζι νέα μαζική στρατιωτική επιχείρηση – Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή



