Επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη κριτική κατά της κυβέρνησης για τη καταγγελλόμενη σύμπραξη της ΝΔ με την Ελληνική Λύση στην πρόσφατη συνεδρίαση για την ΑΔΑΕ . \
Αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΤVXS στο όποιο, όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του, « κάνει λόγο και για εν… υπνώσει φορολογικές εκκρεμότητες του από το 2017, οι οποίες σημειωτέον παραγράφονται στα τέλη του έτους».
Σημειώνει ότι « όλα αυτά λίγα εικοσιτετράωρα μετά την υπόγεια συμφωνία των κ.κ. Μητσοτάκη -Βελόπουλου για να αλλάξουν οι συνθέσεις του ΕΣΡ και της ΑΔΑΕ εξυπηρετώντας αμφότεροι -ως φαίνεται- τα συμφέροντα τους. Ο μεν Πρωθυπουργός ενδιαφερόμενος να καλύψει τα έργα και τις ημέρες του παρακράτους του Μαξίμου και ο δε Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του».
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι « Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία από την ΑΑΔΕ αν ο κ. Βελόπουλος είχε χρησιμοποιήσει αθέμιτη και παράνομη μέθοδο για να αποφύγει την πληρωμή του ΦΠΑ, που αναλογούσε σε πωλήσεις κεραλοιφών και γιατί η υπόθεση του δεν έχει προχωρήσει, αλλά αντίθετα κινδυνεύει να τεθεί στο αρχείο» και καταλήγει: «Τέρμα η διαπλοκή και η αδιαφάνεια!»
- Υπερπληροφόρηση και κρίση αξιοπιστίας: Τι δείχνει η νέα πανελλήνια έρευνα για τον περιοδικό και περιφερειακό Τύπο
- Απόφαση-σταθμός του Αρείου Πάγου για τα κόκκινα δάνεια: Νέος τρόπος υπολογισμού τόκων και δικαίωση των δανειοληπτών
- Επανάσταση στην ογκολογία: νέο φάρμακο διπλασιάζει την επιβίωση στον μεταστατικό καρκίνο του παγκρέατος
- Κόμμα Σαμαρά: «Ο κύβος ερρίφθη»; – Οι κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού
- Η πεντάχρονη που έσωσε τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον






