Γεωργιάδης: Ραν Ταν Πλαν η Αυγή… (vid)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε από τον τηλεοπτικό σταθμό  ΣΚΑΪ στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Η Αυγή” σύμφωνα με το οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης «καθόριζε τις τιμές των φαρμάκων» όταν ήταν υπουργός Υγείας και παραθέτει κατάθεση του Ιανουαρίου του 2019 που έδωσε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φαρμάκων και Φαρμακείων του υπουργείου Υγείας, Σταύρος Ευαγγελάτος, στην Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης για την τιμολόγηση των φαρμάκων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για πανικό του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε την Αυγή «Ραν Ταν Πλαν». «Μέχρι την ώρα που πηγαίναμε να εξετάσουμε τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες όλος ο ΣΥΡΙΖΑ έδειχνε μια αδιαφορία για την Επιτροπή και είχαν εγκαταλείψει στην ουσία τον κ. Παπαγγελόπουλο. Μόλις πλησιάσαμε τον «Μάξιμο Σαράφη» ξαφνικά όλο το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ ηλεκτρίστηκε, με τον κ. Τσίπρα πρώτο να βγαίνει μπροστά και να υπερασπίζεται έναν φυγά από την ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό κατά τη γνώμη μου δείχνει άμεση εμπλοκή Τσίπρα. Αυτό μένει να αποδειχθεί. Αν αποδειχθεί ότι κάποιος υπέδειξε κάτι στον Σαράφη θα πάει φυλακή οποίος και να είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφορικά με την κατάθεση στην οποία αναφέρεται η «Αυγή», ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχολίασε: «Όταν ήμουν μικρός διάβαζα ένα κόμικ που λεγόταν Λούκι Λουκ δεν ξέρω αν το θυμάστε εκεί που υπήρχε ο σκύλος Ραν Ταν Πλαν… Το κόλπο με τον σκύλο ότι του πάταγε κάποιος την ουρά στο 1ο καρέ και γάβγιζε μετά από 15 καρέ». Αναφερόμενος στην κατάθεση του κ. Ευαγγελάτου, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για δημόσια κατάθεση που δόθηκε πριν ενάμιση χρόνο στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, το πόρισμα της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε καν στην Ολομέλεια. «Δηλαδή επαναφέρουν κάτι που το ξέρουν εδώ και 1,5 χρόνο και δεν έτυχε καμίας χρήσης ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ALPHA

 

 

  •  

About Author