Προς αναβολή ο πρώτος τελικός Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ λόγω… Γιαννακόπουλου

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Τετάρτη (12.02.2020) ότι στο παιχνίδι του “τριφυλλιού” στου Ρέντη με τον Ολυμπιακό (πρώτος τελικός για του League Cup Νίκος Σαμαράς), θα συνοδεύσει την αποστολή, ο ίδιος ο πρόεδρος του Α.Ο., Δημήτρης Γιαννακόπουλος,

Λίγες ώρες πριν το πρώτο σερβίς του αγώνα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με της οποίας δήλωσε αδυναμία να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ, εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υλοποιήσει την πρόθεσή του να ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού

Η ανακοίνωση

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλεϊ, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο. Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας».

About Author