«Αναμένω ότι ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, οι ΗΠΑ θα παραμείνουν ένας ισχυρός και αφοσιωμένος σύμμαχος του ΝΑΤΟ» τονίζει ο γενικός γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ σε μία μάλλον αμήχανη δήλωση συνέχεια των δηλώσεων του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο κ. Στόλτενμπεργκ σημειώνει ότι «το ΝΑΤΟ παραμένει έτοιμο και ικανό να υπερασπιστεί όλους τους Συμμάχους. Οποιαδήποτε επίθεση στο ΝΑΤΟ θα αντιμετωπιστεί με ενιαία και δυναμική απάντηση. Οποιαδήποτε πρόταση ότι οι σύμμαχοι δεν θα υπερασπιστούν ο ένας τον άλλον υπονομεύει όλη την ασφάλειά μας, συμπεριλαμβανομένης αυτής των ΗΠΑ και θέτει Αμερικανούς και Ευρωπαίους στρατιώτες σε αυξημένο κίνδυνο».
- Δημοσκόπηση Alco: Στο 68% η απαίτηση για πολιτική αλλαγή – Γιατί η δυσαρέσκεια δεν μετατρέπεται σε ψήφο
- Οι 15 εκλογικές αναμετρήσεις που μπορεί να αλλάξουν την Αμερική – Πέρα από τη μάχη για το Κογκρέσο
- Δίκη Τεμπών: «Δεν θέλω να πεθάνω, θα πεθάνουμε»
- Τζον Όσοφ: Ο επόμενος Ομπάμα;
- Τα 17 θέματα που διαμορφώνουν την ατζέντα της Δευτέρας: Μητσοτάκης, Ορμούζ, πετρέλαιο και η κοινωνική πίεση στην Ευρώπη






