Το συμβούλιο φυλακών Δομοκού αποφάσισε να δώσει άδεια πέντε ημερών στον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, με μοναδικό όρο να εμφανίζεται καθημερινά σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης εκτίει στις φυλακές Δομοκού την πρωτόδικη ποινή του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Πριν από περίπου ένα έτος (στις 15 Ιουνίου του 2022) ξεκίνησε στο Εφετείο η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, με τον Ηλ. Κασιδιάρη να είναι ξανά στο εδώλιο.
- Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος / Η διπλωματία ως deal: Τραμπ, Ευρώπη και Ιράν σε έναν κόσμο συναλλαγών
- Τσίπρας για την τραγωδία στο “Βιολάντα”: Ως πότε θα θρηνούμε ανθρώπους που χάνονται κυνηγώντας την επιβίωση;
- Προκόπης Παυλόπουλος: Μνήμες και διδάγματα από το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων
- ΔΕΗ: Σταθερές τιμές στα οικιακά τιμολόγια τον Ιανουάριο του 2026
- Στάσσης από το WEF26: Ενεργειακός και τεχνολογικός μετασχηματισμός στην πράξη – Πώς η ΔΕΗ εξελίσσεται σε Powertech Όμιλο




