Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε στον Richard Engel του NBC News ότι η ομάδα είναι πρόθυμη να απελευθερώσει αμέσως όλους τους άμαχους ομήρους – ξένους και Ισραηλινούς – εάν το Ισραήλ σταματήσει τις αεροπορικές επιδρομές του στη Γάζα.
Ο αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε ότι οι όμηροι θα μπορούσαν να απελευθερωθούν εντός της ώρας, εφόσον το Ισραήλ τηρήσει τους όρους του. Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ασφαλές μέρος για να απελευθερωθούν οι όμηροι τώρα.
Σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση των Ισραηλινών στρατιωτών που κρατούνται όμηροι, ο αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε ότι το Ισραήλ πρέπει να απελευθερώσει όλους τους Παλαιστίνιους που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.
Ο αξιωματούχος της Χαμάς υποστήριξε επίσης ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ γνωρίζουν ήδη τους όρους της για την απελευθέρωση των πολιτικών ομήρων, επειδή η οργάνωση τους αποκάλυψε στις συνομιλίες της με τους ηγέτες πολλών αραβικών χωρών.
- Άρση ασυλίας για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: Η δικογραφία για το Qatargate στη Βουλή
- Στα όρια του κραχ η SpaceX: απώλεια δισεκατομμυρίων και ανατροπή ισορροπιών στις αγορές
- Κτηματολόγιο: το τέλος μιας εκκρεμότητας δύο αιώνων και η επόμενη μέρα του ψηφιακού κράτους
- Ογδόντα χρόνια μετά: Επιστρέφονται στις οικογένειές τους προσωπικά αντικείμενα Ελλήνων θυμάτων των ναζιστικών διώξεων
- Η Γαλλία προκρίνεται με 3-0 επί του Ιράκ σε νύχτα Μπαπέ και ρεκόρ Ντεσάμπ






