Λιανεμπόριο: “Ως εδώ ήταν!” – Κινητοποιήσεις εάν δεν ανοίξουν τα καταστήματα τη Δευτέρα

Την πρόθεση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών να καλέσει σε διαμαρτυρίες τα μέλη του στην περίπτωση που δεν ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα στις 5 του Απρίλη, γνωστοποιεί με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Καφούνης.

«Η αγορά δεν μπορεί να περιμένει άλλο! Εάν την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου δεν έχει αποφασισθεί η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, τότε δυστυχώς θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να καλέσω τους συναδέλφους μου να εκφράσουν με απόλυτα νόμιμο τρόπο την έντονη διαμαρτυρία τους, χωρίς να διακινδυνεύσουν έστω και ελάχιστα τη δημόσια υγεία», σημειώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

«Επίσης θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα που μπορεί να εκφράσει αυτή την δυσαρέσκεια, ιδιαίτερα όταν φημολογείται ότι μπορεί να προκριθούν άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα γίνονται ανεκτές ενέργειες που επιδεινώνουν τα υγειονομικά δεδομένα», προσθέτει ο κ. Καφούνης.

Και καταλήγει: «Μέχρι τότε είναι αυταπόδεικτο ότι αναμένω να ανακοινωθούν οι οικονομικές ενισχύσεις που τεκμηριωμένα και κοστολογημένα έχουμε θέσει υπόψιν της Κυβέρνησης και που πρέπει κατ’ ελάχιστον να στηρίξουν τις χειμαζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας».

About Author