ΣΥΡΙΖΑ: Ταπείνωση της κοινής λογικής η συνέντευξη Μητσοτάκη

Μετωπική επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τα όσα είπε στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. «Εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλη χώρα» σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά, το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία: “Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα ήταν μια βαθιά απογοήτευση, για όσους ήλπιζαν ότι θα δώσει κάποιες πειστικές απαντήσεις για τα εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησής του, που έχουν οδηγήσει σε δραματικό απολογισμό σε απώλειες συνανθρώπων μας.

Εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλη χώρα, που το σύστημα υγείας της δεν έχει καταρρεύσει, που η οικονομία της δεν βρίσκεται στη χειρότερη ύφεση μεταπολεμικά, που οι επιχειρηματίες δεν βρίσκονται σε απόγνωση και οι εργαζόμενοι στην απόλυτη ανασφάλεια.

Δεν βρήκε επίσης μια κουβέντα να πεί για τους υγειονομικούς, που δέχονται καθημερινά επιθέσεις από τους υπουργούς του.

Δεν είπε τίποτε στους γονείς, που στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολικές αίθουσες ασφυκτικά γεμάτες και με ανοιχτά παράθυρα μέσα στο κρύο.

Απέφυγε για άλλη μια φορά να δεσμευτεί, να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της Επιτροπής λοιμοξιολόγων, ώστε να μάθουμε τι πραγματικά οδήγησε στην τραγωδία της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, τα βρήκε όλα τέλεια με τα εμβόλια, που μετά τις υποσχέσεις για 2 εκατομμύρια το πρώτο μήνα, τώρα πανηγυρίζουν για 8 χιλιάδες εμβόλια την ημέρα. Όλα τέλεια, με εμβολιαστικά κέντρα που στέλνουν κόσμο στην άλλη άκρη της κάθε περιοχής απ’ αυ΄τη που διαμένουν για εμβόλιο. Όλα τέλεια και με την ιχνηλάτηση, που απλά δεν υπάρχει γιατί δε γίνονται μαζικά τεστ ούτε και συνταγογραφούνται, για να είναι προσβάσιμα στο πληθυσμό.

Η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη σήμερα ήταν προσπάθεια ταπείνωσης της κοινής λογικής. Φαίνεται ότι η ανέμελη στιγμή του στην Πάρνηθα έχει μακρά διάρκεια.

About Author