Σε εξέλιξη είναι στο κέντρο της Αθήνας πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Με κεντρικό σύνθημα « Η πλειοψηφία μίλησε. Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Πτυχία με αξία. Δωρεάν σπουδές» φοιτητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και έχουν ξεκινήσει πορεία μέχρι τη Βουλή. Στην διαδήλωση συμμετέχουν επίσης σωματεία εκπαιδευτικών, μαθητές και μαθήτριες, εργατικά συνδικάτα και ομοσπονδίες.
Οι φοιτητικοί σύλλογοι διεκδικούν μεταξύ άλλων, όπως αναφέρουν, την απόσυρση του νομοσχεδίου για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, αποκλειστικά δημόσιες και πραγματικά δωρεάν σπουδές, αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τα Πανεπιστήμια για καθηγητές, προσωπικό, υποδομές, πτυχία με αξία και δωρεάν φοιτητική μέριμνα για όλους και όλες (Φοιτητικές Εστίες, σίτιση, μεταφορά).
Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.
- Αλέξης Τσίπρας: Μπλε και κόκκινο τα χρώματα του νέου κόμματος – Η ανάρτηση με τη μπάλα της Μπαρτσελόνα και το επικοινωνιακό στοίχημα
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Η ώρα της κορυφής
- ΗΠΑ – Ιράν: Πιθανή συμφωνία 60 ημερών για εκεχειρία, Στενά του Ορμούζ και πυρηνικό πρόγραμμα
- Μητσοτάκης: Παράταση στο «Σπίτι μου ΙΙ», νέα μέτρα για ΕΣΥ, οικονομία και επενδύσεις – Τι ανακοίνωσε στην κυριακάτικη ανάρτηση
- Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Στις κάλπες 569.182 πολίτες για τη νέα Βουλή της επόμενης πενταετίας






