Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να δουν το ποσό της εκκαθάρισης, στον προσωπικό τους λογαριασμό (myAADΕ) στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ.
Η ανάρτηση των εκκαθαριστικών ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα ενώ όσοι έχουν κατεβάσει στο κινητό τους την εφαρμογή myAADEapp μπορούν να δουν το νέο λογαριασμό του φόρου ακινήτων.
Η πληρωμή του Φόρου θα πραγματοποιηθεί σε 11 δόσεις με την πρώτη στις 30 Απριλίου και την τελευταία στις 28 Φεβρουαρίου του 2025.
- Εργασία χωρίς τέλος: Η μάχη της Ευρώπης για το δικαίωμα στην αποσύνδεση
- Γαλλία: 320.000 στους δρόμους κατά της ακρίβειας – Τρίτο Σαββατοκύριακο κινητοποιήσεων και νέες απειλές για επεισόδια
- Τι δεν έδειξε ο χάρτης που παρουσίασε ο Μητσοτάκης στο Συμβούλιο Ασφαλείας
- Η μεγάλη υποχώρηση για το άρθρο 23: Γιατί η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποσύρει τη διάταξη για τα funds
- Η κάλπη του Τραμπ και η αβεβαιότητα του κόσμου (Θ. Τσίκας)






