Μία πολύ μεγάλη επιτυχία κατέγραψε σήμερα το πρωί η ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση στο κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων.
Η Εστέλλα Καραμανίδου και η Βασιλική Θάνου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ντουέτο, παίρνοντας την πρώτη θέση σε έναν συγκλονιστικό τελικό, που κρίθηκε με ελάχιστες διαφορές.
Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε 262.3942 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τις Μανάμι Ντόντο και Νάο Σιραχάσε από την Ιαπωνία (261.5703β.) και στην τρίτη τις Γκιζάλ Ακμπάρ και Κανάκο Φιλντ από τις ΗΠΑ (260.8923β.).
Πρόκειται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στο άθλημα σε παγκόσμιο επίπεδο (σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία).
Οι αγώνες ολοκληρώνονται το απόγευμα (18:30), με τον τελικό του ομαδικού.
- Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς / «Μέχρι να ακουστούν όλες» – Εκδήλωση για τη βία κατά των γυναικών
- Χριστούγεννα στο Μέγαρο 2025: Ένα λαμπερό πρόγραμμα με μπαρόκ, μιούζικαλ, γκαλά και οικογενειακές γιορτές
- Μητσοτάκης στο GenAI Summit: «Η Ευρώπη μπορεί να αναπτύξει δικά της ισχυρά μοντέλα AI – Με σεβασμό στις αξίες, τις γλώσσες και την ταυτότητά μας»
- Σκληρή επίθεση Κασσελάκη σε Τσίπρα για τις αναφορές στο βιβλίο του – «Κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
- Διάψευση Όθωνα για τον διάλογο Τσίπρα με τη Φώφη Γεννηματά – «Μεγάλο ψέμα, ήμουν εκεί»