Λιγνάδης: Τα ευρήματα των αρχών μετά την έρευνα στην πολυκατοικία του – Βρέθηκαν και άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών

Έξι νέες καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη βγήκαν στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εφημερίδα «Μπαμ». Σε άλλο άρθρο της η εφημερίδα φέρνει για πρώτη φορά στο φως τα πειστήρια που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη δεύτερη έρευνα των αρχών στην πολυκατοικία του.

Όπως προκύπτει από την έκθεση κατάσχεσης εντύπων και πειστηρίων που έστειλε η αστυνομία στην 19η τακτική ανακρίτρια, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 52 πειστήρια. Ανάμεσα τους περούκες, μάσκες, ερωτικά βοηθήματα, βιντεοκασέτες και CD, αλλά και φωτογραφίες του σκηνοθέτη με ανήλικα, ερωτικά γράμματα παιδιών ακόμα και άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα νέος μάρτυρας δήλωσε:

«Η απόπειρα βιασμού συνέβη το 1989. Ήμουν 17,5 ετών. Επρόκειτο να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο τον Σεπτέμβριο. Είχα έναν συμμαθητή στη Γ΄Λυκείου που μου είπε ότι ένας φίλος του gay ήξερε τον Δημήτρη Λιγνάδη, επίσης gay. Τότε, ο πατέρας του, Τάσος, ήταν στο Εθνικό, με ρώτησε αν ήθελα να κλείσω ραντεβού με τον ηθοποιό μήπως μεσολαβήσει για να περάσω τις εξετάσεις στο Εθνικό. Του είπα “ναι” και τότε μου έδωσε ένα σταθερό τηλέφωνο. Τον κάλεσα και κανονίσαμε να βρεθούμε τον Αύγουστο του 1989. Δεν ήθελε να βρεθούμε σε κάποιο δημόσιο χώρο αλλά σε ιδιωτικό μέρος οπότε του είπα να έρθει στο διαμέρισμά μου.

Με το που μπήκαμε στο διαμέρισμά μου και αφού είπαμε κάποιες τυπικές κουβέντες για να σπάσει ο πάγος με ρώτησε αν έχω σεξουαλικές εμπειρίες. Όταν άκουσε ότι είμαι παρθένος του άναψαν τα λαμπάκια», είπε ένας από τους καταγγέλλοντες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real o Λιγνάδης τώρα προσεύχεται! Επίσης περνάει ατέλειωτες ώρες στο εκκλησάκι των φυλακών της Τρίπολης, δέχεται ηλεκτρονικό επισκεπτήριο και κάνει αγωγή με  αντικαταθλιπτικά.

About Author