ΜέΡΑ25: Πόσες φορές θα δολοφονηθεί ο Ιάσονας;

Ανακοίνωση για τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και κάποιων δημοσιογράφων, που επιχειρούν να ρίξουν ευθύνες και στον νεκρό 23χρονο για το τροχαίο έξω από τη Βουλή μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο, εξέδωσε το ΜέΡΑ 25. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ένας νεαρός 23 χρονών έχασε τη ζωή του στο κεντρικότερο και καλύτερα φυλασσόμενο σημείο της πόλης, με τις ευθύνες, από τη δράση ως τη συγκάλυψη, να βαραίνουν αυτούς ακριβώς που είναι επιφορτισμένοι να φροντίζουν για την ασφάλεια – και των δρόμων και της Δημοκρατίας.

Το γεγονός επιχειρήθηκε πρώτα να θαφτεί κάτω από ένα πέπλο σιωπής, μια ομερτά πουέσπασε μόνο από «τα κάτω»: από αυτόπτες μάρτυρες και από τα σόσιαλ μίντια. Σήμερα ο νεκρός Ιάσονας επιχειρείται να ξαναδολοφονηθεί:

Αυτή τη φορά από  φιλοκυβερνητικά Μέσα και επιστρατευμένα κομματικά τρολς που ξεδιπλώνουν όλα τα όπλα του Εφαρμοσμένου Γκαιμπελισμού για να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, να ξεπλύνουν προσεκτικά τους ενόχους και να ρίξουν το φταίξιμο στο θύμα, κόντρα σε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις ευθύνες του θύτη, ο οποίος επιχειρείται να σβηστεί τελείως από το κάδρο των ευθυνών.

Το σκοτάδι της ηθικής των ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτή την εκστρατεία δε μας ενδιαφέρει -ας το λύσουν με τις Ερινύες τους. Το σκοτάδι όμως που πέφτει στη Δημοκρατία από αυτές τις πρακτικές, τις οποίες η κυβέρνηση, αν δεν ενορχηστρώνει, ανέχεται, θα το διαλύσουμε.

Με άπλετο φως.

About Author