Πέραμα: Πολλά κρούσματα κοροναϊού στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη

Ολοένα αυξανόμενα είναι τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα νέου κοροναϊού στον χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και των Ναυπηγείων Περάματος. Όπως καταγγέλλουν μάλιστα το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας, όπως και το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών,  παρά το γεγονός αυτό, οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν κινητοποιηθεί για τη διενέργεια τεστ σε όλους τους εργαζόμενους του χώρου και την επίσπευση των διαδικασιών εμβολιασμού.

Την καταγγελία τους δημοσιοποίησε το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, την οποία και κοινοποίησε στους υπουργούς Εργασίας και Ναυτιλίας, στον ΕΟΔΥ, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και στο Δήμο Περάματος.

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας εκφράζει τους φόβους της, για μετατροπή της περιοχής σε «υγειονομική βόμβα» με απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς στον συγκεκριμένο χώρο απασχολούνται χιλιάδες εργαζόμενοι και ζητά τακτικούς επισταμένους ελέγχους.

Το θέμα έφεραν στη Βουλή με αναφορά τους προς τους αρμόδιους υπουργούς οι βουλευτές Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη και Γιάννης Ραγκούσης.

About Author