ΜέΡΑ25: Εκλεκτικές σχέσεις ΝΔ-ΕΛ.ΑΣ. – Φακέλωμα των πολιτών και απαράδεκτες διαρροές

Για «εκλεκτικές σχέσεις» ΝΔ – ΕΛΑΣ κάνει λόγο ο εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, αναφερόμενος στη διαρροή προσωπικών στοιχείων του πολίτη που ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς την περασμένη Κυριακή από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη αλλά και στη διαρροή εικόνων της ΕΛΑΣ από τη χθεσινή συγκέντρωση και τα επεισόδια στη νέα Σμύρνη, σε συγκεκριμένα κανάλια και ιντερνετικές ιστοσελίδες. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Φαίνεται πως η ΝΔ έχει εκλεκτικές σχέσεις με την Ελληνική Αστυνομία, τόσο εκλεκτικές μάλιστα που απόρρητα δεδομένα της ΕΛ.ΑΣ. πότε καταλήγουν σε κυβερνητικούς βουλευτές και πότε σε κυβερνητικές “τρολοσελίδες.”

Υπάρχει λοιπόν, όπως καταλαβαίνουμε τις τελευταίες μέρες, κατ’ αρχάς ένα νέο φακέλωμα των πολιτών, ακόμα και με κοινωνικά και πολιτικά φρονήματα από την ΕΛ.ΑΣ., το οποίο μάλιστα κάποιος επεξεργάζεται, ώστε αν χρειαστεί να φτάσει ένα πλήρες «βιογραφικό» στην Κυβέρνηση και τους Βουλευτές της (βλ. κ. Κυρανάκη).

Παράλληλα όμως βλέπουμε στην επίσημη σελίδα των πληρωμένων τρολς της ΝΔ, τη γνωστή μας ομάδα «ευήθειας», να αναπαράγεται βίντεο από τη χθεσινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, το οποίο καταφανώς έχει τραβηχτεί από drone της ΕΛ.ΑΣ.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τις σχέσεις της κυβερνητικής παράταξης με την Αστυνομία; Για ποιο λόγο η ΕΛ.ΑΣ. φακελώνει με αυτόν τον τρόπο τους πολίτες; Και τέλος πώς αυτά τα στοιχεία φτάνουν σε κυβερνητικά στελέχη ή μέσα χυδαίας προπαγάνδας.

About Author