Κονταρομαχία ΣΥΡΙΖΑ – Κυβέρνησης για τα μηνύματα Μητσοτάκη – Τσίπρα

«Ο κ. Μητσοτάκης ποντάρει στην καταστολή και στον αυταρχισμό για να ξεφύγει από την αποτυχία του σε πανδημία και οικονομία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, η οποία σε δική της ανακοίνωση καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι «επενδύει στον διχασμό και στην πόλωση». Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη ο κ. Ηλιόπουλος:

«Αν η κα Πελώνη έχει αμφιβολίες για το ποιος διχάζει, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο πρωτοφανές αρνητικό, για εν ενεργεία πρωθυπουργό, ισοζύγιο μηνυμάτων στην επίσημη σελίδα του κ. Μητσοτάκη στο fb.

Η αδιέξοδη και επιθετική για την κοινωνία πολιτική της κυβέρνησης είναι αυτή που γεννά τις αντιδράσεις. Μία κυβέρνηση που ανακοινώνει lockdown μέσα στο lockdown, που οδηγεί τους ανθρώπους να ρισκάρουν καθημερινά όταν συνωστίζονται στα μέσα μεταφοράς και τους χώρους εργασίας».

Πελώνη: Οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει ποιος επενδύει στον διχασό και την πόλωση 

Προηγουμένως, α πάρει θέση για τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και για το εάν δέχεται το ρίσκο, που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δική του, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σε απάντησή της προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η κυρία Πελώνη αναφέρει: «Όλοι οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει και διαπιστώνουν καθημερινά ποιος επενδύει στον διχασμό και την πόλωση. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν.

Το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Κουνώντας το δάχτυλο, ο κ. Τσίπρας στο τέλος, καταλήγει να δείχνει μόνος του τον εαυτό του.

Υ.Γ. Ακόμα περιμένουμε να πάρει θέση για τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας και για το αν δέχεται το ρίσκο, που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δική του.»

About Author