Ηλιόπουλος: Η κ. Πελώνη να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη

«Η κ. Πελώνη καλό είναι να βρεί να πεί μια συγγνώμη εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας, που παρά το παρατεταμένο για 5 μήνες λοκντάουν έχει οδηγήσει για μια ακόμη φορά τα νοσοκομεία στο κόκκινο, χειρουργεία να αναστέλλονται και χιλιάδες συμπολίτες μας να υποφέρουν», απαντά στην κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη με δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος. «Μια συγγνώμη για τη σκανδαλώδη διαχείριση των δημοσίων πόρων με αναθέσεις σε ημέτερους» συνεχίζει ο Ν. Ηλιόπουλος και προσθέτει:

«Μια συγγνώμη για την ανηθικότητα των παράνομων εμβολιασμών στελεχών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα, που παίρνουν τη σειρά ευπαθών συμπολιτών μας.

Αντί αυτού, επιμένει με ανήθικο και διχαστικό τρόπο, να αμφισβητεί την προσήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της προοδευτικής παράταξης στους δημοκρατικούς θεσμούς και στο κράτος δικαίου».

«Έτσι όμως κάνουν ξεκάθαρο ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη η στρατηγική της έντασης και του διχασμού, μήπως και καταφέρει να κρύψει την αποτυχία της κυβέρνησής του σε κάθε μέτωπο. Σε αυτόν τον επικίνδυνο κατήφορο δεν θα τους ακολουθήσουμε», καταλήγει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πελώνη: Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση  

“Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση” είχε δηλώσει προηγουμένως η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στον ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι “επιμένει στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία” και ανέφερε ότι “ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του, στους εμβολιασμούς” κάνοντας λόγο για “αντιπολίτευση του απελπισμένου”.

“Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, να βρεί μια λέξη να πεί από το βήμα της Βουλής, για τις απαράδεκτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και προσβλητικές στη μνήμη των θυμάτων, δηλώσεις του κ. Δρίτσα. Δεν βρήκε ούτε μισή.”

Η κυβερνητική εκπρόσωπος συνέχισε σημειώνοντας: “Επιμένοντας στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία, που κλείνει πεισματικά τα μάτια απέναντι στις εξελίξεις στον υπόλοιπο κόσμο, ο κ. Τσίπρας τώρα ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του στους εμβολιασμούς” και κατέληξε:

“Επιχειρεί να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που θα χτίσει το τείχος της ανοσίας στο δρόμο προς την ελευθερία. Τον ενοχλεί, άραγε, στ΄ αλήθεια, η επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας, ή είναι απλά η αντιπολίτευση του απελπισμένου;”

About Author