Λιγνάδης: Πήγε στη ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του – Τον ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει ένταλμα και αποχώρησε

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παρουσιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο σκηνοθέτης παρουσιάστηκε μαζί με τον συνήγορο του, προκειμένου να ενημερωθεί αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τους απάντησαν πως μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κανένα σχετικό δικαστικό έγγραφο και στην συνέχεια οι δύο άνδρες αποχώρησαν.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι ο Λιγνάδης άφησε την κάρτα του με τα τηλέφωνά του για να ειδοποιηθεί σε περίπτωση που τον αναζητήσουν.

Αφορμή για την παρουσία τους εκεί φαίνεται ότι ήταν τα σχετικά δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ωστόσο, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, αυτό είναι κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ωρών.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση των καταγγελιών, είναι έτοιμος να εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του μηνυόμενου, χωρίς να περιμένει την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει για τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο ΣΕΗ.

Οι εν λόγω ραγδαίες εξελίξεις έρχονται μετά και τη νέα μήνυση που κατέθεσε χθες 25χρονος, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 14 χρόνια του (αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί) αλλά και την κατάθεση ακόμη δύο σημαντικών μαρτύρων  στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ, ο κ. Λιγνάδης δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι είναι στη διάθεση των αρχώ και ότι τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε φιλικό σπίτι. Πρόσθεσε  ότι μετέβη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσε στους αστυνομικούς τη διεύθυνσή του, προσθέτοντας ότι είναι στη διάθεση της αστυνομίας.

About Author