Αποκάλυψη-«βόμβα» : Ηθοποιός-σκηνοθέτης που καταγγέλλεται είχε εμπλακεί και σε κύκλωμα παιδεραστίας

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι οι καταγγελίες για τον χώρο του θεάτρου, με τα όσα καταγγέλλονται να ξεπερνούν κάθε φαντασία και με ενδείξεις ύπαρξης μεγάλων κυκλωμάτων που εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις σε βάθος χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της Τέχνης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα και για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, είχε βρεθεί πριν από 9 χρόνια στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για αυτές τις υποθέσεις.

Αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA και του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αποκαλύπτουν ότι οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν σε διαμέρισμα που διατηρούσε κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο, συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες.

Η έρευνα αυτή θεωρείτο σοβαρή, καθώς φαίνεται να υπέκρυπτε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη κατοικία, ωστόσο τα ίχνη των εμπλεκομένων στην υπόθεση χάθηκαν ή “κουκουλώθηκαν” από ισχυρά κέντρα, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιχείρηση των Αρχών.

Η υπόθεση ανοίγει και πάλι με απρόβλεπτες συνέπειες, όχι μόνο ποινικές.

About Author