Ομολογία Χαϊκάλη για σεξουαλική παρενόχληση νεαρής ηθοποιού: “Ζητώ δημόσια συγγνώμη”

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή το πρωί του Σαββάτου κατέθεσε τη δική της εμπειρία σχετικά με γνωστό κωμικό ηθοποιό, ο οποίος όπως είπε την παρενοχλούσε σεξουαλικά, όταν ήταν μαθήτριά του στη δραματική σχολή. Από τα λεγόμενά της σε εκπομπή του OPEN και από σχετική ανάρτησή της στο Facebook, έγινε γνωστό ότι μιλούσε για τον Παύλο Χαϊκάλη. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε την Κυριακή στην ίδια εκπομπή και απάντησε σε όσα είπε η νεαρή ηθοποιός εναντίον του. «Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Τη γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Τη φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν.

Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα.

Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα.

Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου”» είπε για την συγκεκριμένη καταγγελία ο γνωστός ηθοποιός.

«Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης» κατέληξε.

About Author