Βρετανία: Μια γυναίκα 110 ετών έγινε viral στο TikTok

Μια γυναίκα 110 ετών έγινε viral στο Tik Tok εξαιτίας του δισέγγονου της που αποφάσισε να την ανεβάσει στην πλατφόρμα, καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η Έιμι είναι η γηραιότερη κάτοικος της Ουαλίας και είδε να γίνεται διάσημη μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς το βίντεο που τραγουδάει για τα 110 γενέθλιά της πήρε εκατομμύρια views.

O Μόρις εξηγεί: «Αποφάσισε ότι θα ήταν καλή ιδέα να βάλει τη γιαγιά του στο TikTok και να τη μοιραστεί με όλους, βασικά. Όταν ήταν 14 ετών ήταν χορεύτρια, αλλά έχουν περάσει αμέτρητα χρόνια από τότε. Δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι είναι το TikTok, όμως ξέρει τι είναι το internet. Όμως υποθέτω ότι και αυτό είναι υπεραρκετό για έναν άνθρωπο 110 ετών».

«Γνωρίζει για την επιτυχία της και είναι σε θέση να την αντιληφθεί, μέχρι ένα σημείο. Πάντα ήταν πολύ ήσυχη και ντροπαλή και συγκρατημένη. Δεν είναι υπερβολική από καμία άποψη».

Η Χόκινς έγινε 110 ετών την Κυριακή και γιόρτασε μαζί με την οικογένειά της. Από τα έξι αδέρφια της, επιβιώνει και η αδερφή της η Λίλιαν, που είναι μόλις… 101 ετών!

Σε συνέντευξή της σε τοπική εφημερίδα για τα 110α γενέθλιά της, η Χόκινς ερωτήθηκε αν είναι σύμπτωση που τόσο εκείνη όσο και η αδερφή της ξεπέρασαν τα 100. Εκείνη, αστειευόμενη, το απέδωσε στο γεγονός ότι «δεν πηγαίνουμε ποτέ σε γιατρούς»

About Author