Με αγωγή και μήνυση απαντά ο Γιώργος Κιμούλης στη Ζέτα Δούκα

Την πρώτη του απάντηση δίνει ο Γιώργος Κιμούλης στα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, η όποια κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία. Μιλώντας στα «Παραπολιτικά», ο κ. Κιμούλης ανέφερε πως όσα είπε η κ. Δούκα «είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση».

Υπενθυμίζεται, πως μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

«Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού» ανέφερε η Ζέτα Δούκα, τονίζοντας: «Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

Όπως αποκάλυψε, μία φορά την κλώτσησε και την έβρισε, ενώ ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, ωστόσο άλλαξε τη γνώμη της έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

About Author