Έκλεισαν έξι σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας

Να κλείσουν έξι σταθμοί του Μετρό (γραμμές 1,2,3) στο κέντρο της Αθήνας αποφάσισαν οι αρμόδιοι, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο των μέτρων για περιορισμό των μετακινήσεων και αποφυγή φαινομένων συνωστισμού. Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι από τις 19.00 έκλεισαν οι σταθμοί «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μοναστηράκι» και «Ακρόπολη».

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. διευκρίνισε, ότι από τις 21:00 έως το τέλος της βάρδιας «θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό – Ηλεκτρικού, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Βικτώρια, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο.

Από το πρωί έως αργά το απόγευμα πολύς κόσμος βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης, είτε για να κάνουν τα τελευταία ψώνια, είτε απλά για μία βόλτα στη στολισμένη Αθήνα. Στην πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία προχωρούσε με μεγάφωνα σε συστάσεις στους πολίτες, να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Μετά τις 22:00 η μετακίνηση απαγορεύεται έως τις 05:00 το πρωι. Η Αστυνομία σε όλο αυτό το διάστημα θα πραγματοποιεί αυστηρούς ελέγχους.

About Author