Κώστας Μπακογιάννης: «Τα περσινά φωτάκια ήταν κακής ποιότητας, κάηκαν. Γι αυτό αγοράσαμε καινούρια»

Σε μια στεγνή δήλωση ότι τα φωτάκια που είχαν μπει πέρσι – στον πολυδιαφημισμένο χριστουγεννιάτικο στολισμό της Σταδίου και της Πανεπιστημίου – δεν ήταν καλής ποιότητας και κάηκαν, προχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας στο ερώτημα γιατί εν μέσω πανδημίας και βαρύτατων οικονομικών δυσχερειών, ο δήμος έπρεπε να δώσει ένα πολύ υψηλό ποσό για να αγοράσει νέα φωτάκια.

«Αναγκαστήκαμε να προμηθευτούμε νέα. Τα συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου όπως και στη Σταδίου, δυστυχώς, δεν άντεξαν. Πολλά καήκανε δεν ήταν καλής ποιότητας » είπε ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στην εκπομπή ΕΡΤ Σαββατοκύριακο, αφήνοντας ενεούς τους τηλεθεατές.

Να σημειωθεί ότι όπως έχει καταγγείλει η Ανοιχτή πόλη, φέτος μαζί με τον στολισμό που έμεινε από πέρυσι, ο δήμος Αθηναίων ξόδεψε άλλες 520.000 ευρώ για αγορά νέων στολιδιών ενώ ανέθεσε σε εργολάβο έναντι 300.000 ευρώ την τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου στολισμού και την αφαίρεσή του μετά τις γιορτές λες και ο δήμος δεν έχει συνεργεία για να κάνει αυτή τη δουλειά.

About Author