Η Μελάνια χωρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ;

Η Μελάνια Τραμπ σίγουρα θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα, ενώ στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ δεν βρίσκεται και στο καλύτερό της σημείο.

Λίγες ώρες έπειτα από την ανακοίνωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές, διεθνή Μέσα θυμήθηκαν ότι η Μελάνια Τραμπ είχε βάλει τα κλάματα μετά τη νίκη Τραμπ το 2016 με έναν φίλο της να υποστηρίζει τότε ότι «δεν περίμενε ποτέ ότι θα κερδίσει».

Ακολούθησαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την απερχόμενο πρώτη κυρία των ΗΠΑ να χρειάζεται πέντε μήνες μέχρι να φύγει από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσε με τον Ντόναλντ Τραμπ για να πάει στην Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο με τη δικαιολογία ότι ο γιός τους, Μπάρον, «έπρεπε να τελειώσει πρώτα το σχολείο».

Όπως αναφέρει η Daily Mail , η πρώην σύμβολος της Μελάνια Στέφανι Βολκόφ έχει πει ότι το ζεύγος Τραμπ κοιμόταν σε ξεχωριστά δωμάτια στον Λευκό Οίκο κάνοντας λόγο για έναν «γάμο-συναλλαγή».

Η η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, μια δεύτερη πρώην σύμβουλος της Μελάνια, έχει υποστηρίξει ότι στην πραγματικότητα ο γάμος των Τραμπ έχει τελειώσει. «Η Μελάνια μετράει κάθε λεπτό μέχρι την αποχώρησή του από το Οβάλ Γραφείο προκειμένου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου». Κατά την ίδια ο λόγος που αυτό δεν έγινε κατά τη διάρκεια της προεδρίας Τραμπ ήταν γιατί «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για τη ντροπιαστική κίνησή της αυτή».

Η Μελάνια Τραμπ, πάντως, σε δημόσιες τοποθετήσεις της έχει υποστηρίξει ότι διατηρεί μια «πολύ καλή» σχέση με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ προσθέτοντας ότι σχεδόν ποτέ δεν τσακώνονται.

About Author