Σε “αφέλεια” αποδίδει η “Καθημερινή” την αήθη επίθεση Κασιμάτη κατά Κατρούγκαλου

Με σχόλιο του ιδίου του αρθρογράφου αλλά και της εφημερίδας δια των οποίων ζητείται συγγνώμη από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλου, ο Όμιλος Αλαφούζου επιχείρησε να κατευνάσει την σφοδρή επίθεση που δέχθηκε στα social media αλλά ακόμα και από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Ωστόσο η “δολοφονία χαρακτήρα” από τον Στέφανο Κασιμάτη και μάλιστα για θέμα υγείας αποδίδεται σε “αφέλεια”!

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η “Καθημερινή”:

Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου. Χρωστώ, ως εκ τούτου, μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.

Πληροφορούμαι μάλιστα ότι οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει οικουρών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά στον ίδιο επικράτησε το αίσθημα της υποχρέωσης να παραστεί στη Βουλή, δεδομένου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύουν οι ειδικοί περί τα ελληνοτουρκικά. Του εύχομαι ολοψύχως καλή δύναμη και καλή ανάρρωση. Να επανέλθει γερός και δυνατός.

ΣΤEΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «Κ»

Η «Κ» ζητά συγγνώμη από τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για τη φωτογραφία και το σχόλιο που τη συνόδευε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας. Όσο και αν είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος δεν γνώριζε την περιπέτεια υγείας του κ. Κατρούγκαλου, σημασία έχει ότι πρόκειται για ατόπημα. Το οποίο δεν θα επαναληφθεί.

About Author