ΚΚΕ: Η κυβέρνηση παίζει «στα ζάρια» την υγεία του λαού

Για επικίνδυνη διαχείριση της πανδημίας κατηγορεί την κυβέρνηση το ΚΚΕ, σε σχόλιο του γραφείου Τύπου της Κ.Ε, για τα κυβερνητικά μέτρα για τον κοροναϊό.

«Η κυβέρνηση συγκαλύπτει τις ευθύνες της για την έξαρση των κρουσμάτων, κουνώντας το δάκτυλο στο λαό και παίζοντας την υγεία του στα ζάρια», σημειώνει προσθέτοντας ότι «εκεί που τελειώνουν τα επικοινωνιακά τερτίπια αρχίζει η πραγματικότητα. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να την κρύψει», υπογραμμίζει το ΚΚΕ, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι η κυβέρνηση  εναποθέτει στην ατομική ευθύνη τη διαχείριση της πανδημίας και στοχοποιεί τη νεολαία, προκειμένου να μην αναλάβει τις δικές της τεράστιες ευθύνες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

«Τώρα οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, μαζί με τους μαχόμενους υγειονομικούς, είναι ανάγκη να απαιτήσουν από την κυβέρνηση μέτρα αποφασιστικής στήριξης του δημόσιου συστήματος Υγείας, με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, όλων των ειδικοτήτων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, αλλά και τα νοσοκομεία», τονίζει το ΚΚΕ.

About Author