Παραμένει στις «Άγριες Μέλισσες» ο Γιάννης Στάνκογλου

Τους τελευταίους μήνες ακουγόταν έντονα μία πιθανή αποχώρηση από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, την πιο επιτυχημένη σειρά της σεζόν που ήδη από την προβολή των πρώτων επεισοδίων είχε πάρει το «πράσινο φως» για ακόμα έναν κύκλο.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Κυπραίο -κατά κόσμον Γιάννη Στάνκογλου- ο οποίος αναμενόταν να αποχωρήσει λόγω θεατρικών υποχρεώσεων. Το σενάριο, όμως, άλλαξε και ο ίδιος βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να συνεχίσει και στον νέο κύκλο επεισοδίων.

Μιλώντας στο «7 ΜΕΡΕΣ tv», ο ηθοποιός αποκάλυψε πως οι συζητήσεις με την παραγωγή της σειράς έχουν ξεκινήσει, με τον ίδιο να πραγματοποιεί γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι.

Στα τελευταία καρέ του φινάλε θα δούμε κι εσένα;

Ναι, θα δείτε κι εμένα.

Το τέλος της σεζόν διαφέρει από το αρχικό πλάνο;

Ναι, λόγω καραντίνας. Κάποια επεισόδια θα πάνε πιο μετά, τώρα υπάρχει το plan b.

Επιστρέφοντας, η ιστορία θα ξεκινάει πέντε χρόνια ή μερικούς μήνες μετά;

Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι θα είναι κάποιους μήνες μπροστά.

Είχες δηλώσει ότι δεν θα είσαι στον δεύτερο κύκλο. Έχεις εικόνα χρονικά μέχρι πότε θα είσαι;

Δεν έχω ιδέα. Σίγουρα μέχρι τον Οκτώβρη ο Θωμάς Κυπραίος θα είναι στο Διαφάνι. Από εκεί και πέρα, είμαστε σε διάφορες συζητήσεις.

Έχει δηλαδή δυνατότητες ο Κυπραίος να μείνει περισσότερο;

Λίγες, γιατί πραγματικά έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και αν οδηγηθεί η ιστορία εκεί που οδηγείται, θα είναι δύσκολο να παραμείνει. Θα δούμε. Είμαστε σε συζητήσεις.

Φαντάζομαι ότι ο λόγος που είχες κάνει αυτές τις συζητήσεις ήταν γιατί επρόκειτο να είσαι σε θερινή περιοδεία με το θέατρο.

Βέβαια, θα ήμουν στην Επίδαυρο με “Προμηθέα Δεσμώτη”, σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη. Τώρα η παράσταση θα πάει για του χρόνου το καλοκαίρι και στην Επίδαυρο και περιοδεία. Δυστυχώς, είναι ένα καλοκαίρι χωρίς θέατρο.

Οπότε το καλοκαίρι θα έχει γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες.

Και μετά διακοπές με τα παιδιά μου!

Με πληροφορίες από dailymedia.com.gr

About Author