Χαμός και σήμερα οι παραλίες της Αττικής

Ανάσα δροσιάς αναζητούν και σήμερα οι Αθηναίοι, οι οποίοι έχουν καταφύγει μαζικά στις παραλίες της Αττικής.

Οι παραλίες της Αττικής γέμισαν με λουόμενους οι οποίοι θέλησαν να έχουν λίγες στιγμές δροσιάς καθώς η ζέστη στην πόλη δυσκολεύει την καθημερινότητα.

Το κύμα ζέστης που σημειώθηκε όλη την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζεται, είχε σαν αποτέλεσμα να… πλημμυρίσουν οι παραλίες της Αττικής από κόσμο, σήμερα . Όλα τα κοντινά σημεία στο παραλιακό «μέτωπο» της Αττικής γέμισαν με κόσμο που αναζητούσε δροσιά και διασκέδαση. Έτσι, άνθρωποι κάθε ηλικίας πήγαν σε παραλίες της Αττικής, αναζητώντας λίγες στιγμές δροσιάς και ηρεμίας.

Από το πρωί της Κυριακής, μικροί και μεγάλοι έχουν «ξεχυθεί» στις ακτές, προκειμένου να «γλιτώσουν» από τις υψηλές θερμοκρασίες και τη ζέστη.

Αυτή την ώρα, μάλιστα, η κυκλοφορία των οχημάτων είναι ιδιαιτέρως αυξημένη σε αρκετά παραλιακά σημεία του νομού, όπως τη Βάρκιζα, την Αγία Μαρίνα, τη Βάρη, την Παλαιά Φωκαία κ.α.

Οι Αθηναίοι άλλωστε, φαίνεται ότι αγνοούν τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων, οι οποίοι κάνουν λόγο για βροχοπτώσεις από το απόγευμα και μετά. Πάντως, μέχρι στιγμής, ο καιρός παραμένει καλός, με τον υδράργυρο να αγγίζει έως και τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του meteo, στην περιοχή της Αττικής θα αναπτυχθούν νεφώσεις από το μεσημέρι, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων στα βόρεια και δυτικά του νομού.

About Author