Αλ. Χαρίτσης: Κατέρρευσαν όλα τα προσχήματα και οι δικαιολογίες – Να παραιτηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Για δώρα σε «ημετέρους» και χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σε σημερινή του γραπτή δήλωση.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να δώσει απαντήσεις και συγκεκριμένα στοιχεία για τα 20 εκατ. ευρώ, ομολόγησε επί της ουσίας ότι τα χρήματα των φορολογουμένων μοιράστηκαν κατά το δοκούν, χωρίς κριτήρια αναγνωσιμότητας, αριθμού εργαζομένων και επιχειρηματικής βιωσιμότητας» αναφέρει, υπογραμμίζοντας πως «είναι προφανές ότι το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να κάνει δώρα σε “ημετέρους” και ταυτόχρονα διά του οικονομικού εκβιασμού να χειραγωγήσει τα Μέσα».

«Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε κυνικά πως στην περίπτωση του Γ.Γ. Τουρισμού, κ. Λούλη, δεν συνιστά πρόβλημα το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει παραβιάσει το νόμο, διορίζοντας κάποιον χωρίς αναγνωρισμένο πτυχίο σε μια θέση που αυτό είναι προαπαιτούμενο», συνεχίζει ο Αλ. Χαρίτσης κάνοντας λόγο για «θεσμική παρεκτροπή» και «πάρτι διασπάθισης δημόσιου χρήματος» που «φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη».

«Εφόσον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέλαβε να κάνει τη βρώμικη δουλειά, τώρα που κατέρρευσαν όλα τα προσχήματα και οι δικαιολογίες, το μόνο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί», καταλήγει η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

About Author