Πολύ κοντά σε…υπογραφές OpenTV και Χρήστος Παναγιωτόπουλος

 

Η αποχώρηση του Δημήτρη Μιχαλέλη από την γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του OpenTV αποτελεί, δίχως άλλο, την σοβαρότερη εξέλιξη των τελευταίων εβδομάδων στην μιντιακή αγορά. Ο δημοσιογράφος παραιτήθηκε επειδή, όπως λέει σε συνομιλητές του, κλήθηκε να υπηρετήσει ένα μοντέλο δελτίου ειδήσεων στο οποίο δεν πιστεύει.

Η τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου με τη Νίκη Λυμπεράκη θεωρείται απογοητευτική, ακόμα και μετά την αλλαγή ώρας προβολής (19.30) και παρά την προσπάθεια ενίσχυσης με το απογευματινό μαγκαζίνο που προηγείται, με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο, το οποίο επίσης δεν ικανοποιεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του καναλιού αναμένεται να προχωρήσει σε θεματικές αλλαγές στην δομή του δελτίου ειδήσεων αλλά και γενικότερα στον ενημερωτικό τομέα, καθώς εκείνο που προβληματίζει είναι η απουσία ενημερωτικής “ταυτότητας” του καναλιού και το γεγονός πως δεν διαθέτει ευκρινές δημοσιογραφικό στίγμα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητηθεί να αναλάβει την γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, επί πολλά χρόνια στην αντίστοιχη θέση του Mega Channel.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως, χθες το βράδυ, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απάντησε κατ’  αρχήν θετικά στην πρόταση του OpenTV και θεωρείται πολύ κοντά,πλέον, στο να αναλάβει το ειδησεογραφικό και ενημερωτικό τμήμα του σταθμού και μάλιστα με ενισχυμένες αρμοδιότητες.

 

About Author