Το σχόλιο Πολάκη για την δήλωση Κακλαμάνη για “νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια”

«Όλοι αυτοί, τα νεοφιλελεύθερα “παπαγαλάκια” που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, ελπίζω όταν θα ξεπεραστεί αυτή η κρίση να μην ξαναπιάσουν τη πένα τους για να γράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τα προβλήματα του, αλλά με τους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους, δεν ξέρω αν θα μιλάγαμε σήμερα», ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Δέκα» ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Βέβαια η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη κατά των νεοφιλελεύθερων παπαγάλων έμπεριέχει και σαφές μηνυμα και κατά των νεοδημοκρατών -μηδενός εξαιρουμένου- που προσπάθησαν στο όνομα των μεταρρυθμίσεων να αποδομήσουν τη Δημόσια Υγεία και να προωθησουν την Ιδιωτική.

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην αν Υπ Υγείας Παύλου Πολάκη – επίσης γιατρού του ΕΣΥ όπως και ο Νικ. Κακλαμάνης – στο facebook που συνοδευόταν από δύο επικά meme:

«Πριν από λίγο (οπως με πληροφόρησαν γιατί βοθροκαναλα δεν παρακολουθώ) ο βουλευτης και πρώην υπουργος κος Νικητας Κακλαμάνης στην εκπομπή της Τρέμη , είπε γιά “τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια που θέλανε να διαλύσουν το εθνικό σύστημα υγείας” και πως «…όταν τελειωσει όλο αυτό θα ανοιξει το στόμα του και τοτε θα δούνε». Και «…να αφήσουν ήσυχο το ΕΣΥ και τους νοσοκομειακους».!!!!!!!!!!!!!!

Ο Νικήτας ως έξυπνος δεξιός καταλαβαίνει το πολιτικό τσουνάμι που έρχεται και γυρίζει το σκοπό για να διασωθεί….

Γι αυτό το λόγο αναρτώ δυο χιουμοριστικές «συνθέσεις» που περιγράφουν πλήρως αυτό που συμβαίνει τώρα και θα συμβεί πιο πολύ αύριο:: την κατάρρευση με κρότο όλης της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας της Σχολης του Σικάγου και της Θάτσερ ,περί της ρύθμισης των αγορών και της ιδιωτικοποίησης του κοινωνικού κρατους και των δημοσίων αγαθών ….

Καλό ξημέρωμα ,υπομονή,κουράγιο ,πολιτικές αποφάσεις στήριξης του Εσυ και των λειτουργών του,στήριξης των εργαζομενων και των μικρομεσαίων και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ όλοι μαζί να βγούμε από την περιπέτεια της πανδημίας του κορωναϊού με τις λιγότερες απώλειες.ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΤΟΥΝ !!! »

 

Πριν από λίγο (οπως με πληροφόρησαν γιατί βοθροκαναλα δεν παρακολουθώ) ο βουλευτης και πρώην υπουργος κος Νικητας…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 16. März 2020

 

About Author