Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας: Κατειλημμένες οι δύο διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ ιδιωτικών κλινικών στη Μαγνησία

Μόλις δύο είναι οι επιπλέον κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικών κλινικών του Νομού, που μπορούν να χρησιμοποιούν σε τυχόν επίταξη και αυτές είναι ήδη κατειλημμένες από ασθενείς. Αυτό τονίζει σε ανάρτησή της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία σε πολύ αυστηρό τόνο έγραψε χαρακτηριστικά ««Αφήστε τα συνέδρια διαλογισμού και τις μετακινήσεις, γιατί άθελά σας χτίζετε έναν «Καιάδα» τύπου Λομβαρδίας»

Μια άκρως ενημερωτική ταυτόχρονα αποκαλυπτική ανακοίνωση έκανε η κ. Κολυνδρίνη στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αναφορικά με τις διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ σε ιδιωτικές κλινικές, εκτός αυτές του Νοσοκομείου Βόλου, για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που χρειαστούν λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε πως σε ερώτηση του Υπουργείου για πιθανή επίταξη των ΜΕΘ ιδιωτικών κλινικών, η απάντηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγειας ήταν : 2 κλίνες που ήδη είναι κατειλημμένες. Τουτέστιν στο Βόλο εκτός της ΜΕΘ του Νοσοκομείου υπάρχουν μόνο 2 επιπρόσθετα κρεβάτια ΜΕΘ σε μια ιδιωτική κλινική τα οποία είναι κατειλημμένα από ασθενείς!

Η ανάρτηση της κ. Κολυνδρίνη:
«Ενημερωτικά, για όσους αψηφούν τον κίνδυνο, εκτός των διαθέσιμων κλινών της ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου, σε ερώτηση του Υπουργείου για πιθανή επίταξη των ΜΕΘ ιδιωτικών κλινικών, η απάντηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας ήταν : 2 κλίνες που ήδη είναι κατειλημμένες. Τουτέστιν στο Βόλο εκτός της ΜΕΘ του Νοσοκομείου υπάρχουν μόνο 2 επιπρόσθετα κρεβάτια ΜΕΘ σε μια ιδιωτική κλινική τα οποία είναι κατειλημμένα από ασθενείς… Γι αυτό αφήστε τα συνέδρια διαλογισμού και τη γιόγκα, αφήστε τις ρήσεις :οι ηλικιωμένοι θα την πάθουν, αφήστε τα γλέντια και τις μετακινήσεις δώθε και κειθε, γιατί άθελά σας χτίζετε αφενός έναν «Καιάδα» τύπου Λομβαρδίας και δεύτερον δείχνετε πως δε σέβεστε ούτε τον εαυτό σας! Και κυρίως προσευχηθείτε να μείνουν γεροί γιατροί, νοσηλευτές, και τα συναφή. Άντε καλημέρα και με υγεία για όλους…»

Ενημερωτικά, για όσους αψηφούν τον κίνδυνο, εκτός των διαθέσιμων κλινών της ΜΕΘ του Αχιλλοπουλειου Νοσοκομείου, σε…

Gepostet von Δωροθέα Κολυνδρίνη am Dienstag, 17. März 2020

About Author