Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ σπάει αυγά – Κυριολεκτικά…

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο για τον κοροναϊό, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Παναγιώτης Αρκουμανέας προκαλώντας τα “πιπεράτα” σχόλια των χρηστών.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ βιντεοσκόπησε τη σύζυγό του και γνωστή δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου να μαγειρεύει στο σπίτι τους θέλοντας έτσι να δώσει το μήνυμα ότι οφείλουμε όλοι να παραμείνουμε στο σπίτι μας για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο κοροναϊός.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην efsyn.gr:

«Με ένα, απίστευτης ελαφρότητας και απίστευτα προκλητικό, βίντεο που ανέβασε στο Twitter ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Αρκουμανέας, δείχνει ότι δεν έχει την παραμικρή συναίσθηση της πραγματικότητας.

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ο «President of the National Public Health Organization» και «Member of the Management Board at ECDC» όπως υπογράφει στο Twitter καμαρώνοντας, ανεβάζει άθλια βιντεάκια, βίντεο σούργελα, βίντεο της πλάκας, την ώρα που μία χώρα είναι τρομαγμένη και ματώνει οικονομικά. Μία χώρα που άρχισε, ήδη, να μετράει νεκρούς.

Είναι ο ΕΟΔΥ αυτό που είναι και αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων (δοκιμάστε να τους κάνετε ένα τηλεφώνημα μόνο και θα καταλάβετε) έχει κι έναν πρόεδρο που κάθεται στην κουζίνα του σπιτιού του και τραβάει νυχτερινά βίντεο τύπου Μάρκου Σεφερλή.

Θα μου πείτε ο Βασίλης Κικίλιας τον τοποθέτησε, τι περίμενες;»

About Author