Στέλεχος της ΝΔ στην Ηλεία για τη φωτιά σε κέντρο προσφύγων: Είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη- Διαγραφή από τη Ν.Δ

Aποτροπιασμό προκαλούν τα σχόλια που ανάρτησε στο Facebook ο τομεάρχης Προστασίας του Πολιτη, της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας Διαμαντή Καρασούλα όταν έγινε γνωστό ότι έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων One Happy Family του Ελβετικού Σταυρού, σε περιοχή της Λέσβου.

Η ανάρτησή ήταν «one happy night» την οποία συνόδευσε και με… καρδούλα!

Όταν χρήστης του facebook αντέδρασε και απάντησε ότι “χαίρεστε με την καταστροφή, τόσο άθλιοι γίνατε”, αυτός του έγραψε:

“Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη”!

Να θυμίσουμε ότι με το ίδιο στέλεχος της ΝΔ στην Ηλεία είχε ξεσπάσει σάλος και με ανάρτησή του με αφορμή την υπόθεση του μικρού ασθενούς Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Τότε απαντώντας σε σχόλιο ο Καρασούλας είχε γράψει ότι “… τα χρήματα του κράτους δεν είναι δικά σας για να πείτε εσείς πως θα τα διαχειριστεί ο εκάστοτε υπουργός. Το πιο εύκολο και πολιτικά ωφέλιμο για τον κ. Κικίλια θα ήταν να παραβιάσει την απόφαση της επιστημονικής επιτροπής και να δώσει τα χρήματα, για την εν λόγω θεραπεία. Προς τιμήν του δεν το έκανε. Αυτό έπειτα το κράτος να πληρώνει στον καθένα ό,τι φαντάζεται ο ίδιος ότι μπορεί να τον θεραπεύσει. Θα έπρεπε να πληρώνει εκατομμύρια για δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις καθημερινά”.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση κατέβηκε αλλά αρκετοί ήταν αυτοί που κράτησαν την αποτύπωση της οθόνης (print screen)…

Το διέγραψαν από τη Ν.Δ

Διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου.
Για το θέμα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια».

Ν.Δ: Διέγραψε το στέλεχος της ΝΟΔΕ Ηλείας για την ρατσιστική ανάρτηση

Πηγή: koutipandoras.gr

About Author