Παύλος Πολάκης: Περί πετάγματος χαρταετού…

Mετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία μεταξύ άλλων το κυβερνών κόμμα θέτει ζήτημα απουσίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, από τις εξελίξεις στα σύνορα, με τη φράση «ο κ. Τσίπρας πού έχει εξαφανιστεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές; Πετάει χαρταετό;», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης περνά στην αντεπίθεση.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης αναφέρεται στον διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, τονίζοντας: «Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών με τι ασχολείται;;;», ενώ σημειώνει: «Μέχρι και το νόμο άλλαξε ο Μητσοτάκης για να κάνει αρχηγό το συγκεκριμένο λόγω εμπειρίας λέει (σε ιδιωτική εταιρεία σεκιουριτυ) αλλά τζίφος η δουλειά ….».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΠΕΡΙ ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ….

Μια απορία γεννιέται με όλες τις εξελίξεις με την Τουρκία … Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών με τι ασχολείται;;;

– Χαμπάρι για τη συμφωνία Τουρκίας Λιβυης για την ψευτοΑΟΖ τους!!

– Χαμπάρι για την έξοδο του Ορουτς Ρέι σε Ελληνική ΑΟΖ (το πήρε ο καιρός είπαν)!!!

– Χαμπάρι για το συνειδητό εκβιασμό του Ερντογαν που «σπρώχνει» χιλιάδες πρόσφυγες -μετανάστες στον Έβρο για να πιέσει ΕΕ και ΝΑΤΟ να τον στηρίξουν στο Ιντλιμπ που υπέστη ήττα και για να προσπαθήσει να προωθήσει τη «συνεκμετάλλευση» των κοιτασμάτων του φυσικού αερίου!!

Μέχρι και το νόμο άλλαξε ο Μητσοτάκης για να κάνει αρχηγό το συγκεκριμένο λόγω εμπειρίας λέει (σε ιδιωτική εταιρεία σεκιουριτυ) αλλά τζίφος η δουλειά ….

Ένας Κοντολέων αλλά ούτε «άριστος» ούτε λέων ….».

«ΠΕΡΙ ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ»….Μια απορία γεννιέται με όλες τις εξελίξεις με την Τουρκία … Η Εθνική Υπηρεσία…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 2. März 2020

About Author