Νέο “χτύπημα” του “άριστου” Διαματάρη με βολές κατά της κυβέρνησης – “Γιατί κύριοι… “

Οι New York Times δημοσίευσαν πριν τρεις ημέρες ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξιδιωτικό αφιέρωμα με 52 μέρη να επισκεφτεί κανείς το 2020. Στα 52 αυτά μέρη υπάρχουν περιοχές όπως η Σικελία, η Κρακοβία, το Τόκυο, η Γροιλανδία, όμως απουσιάζει πλήρως κάποιος ελληνικός προορισμός.

«Tο Travel Section της @nytimes προτείνει “52 μέρη να επισκεφτεί κανείς το 2020.” 52! Κι όμως η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτά. Γιατί κύριοι του Τουρισμού;», έγραψε στο Twitter ο Αντώνης Διαματάρης, ενώ μεταφράζοντας την ανάρτηση και στα αγγλικά (για να μην μείνει κανείς χωρίς να έχει καταλάβει τι λέει), ρωτάει με ακόμη πιο δηκτικό τρόπο «κρατάει κανείς το “μαγαζί” εκεί στην Υπηρεσία Τουρισμού της Ελλάδας;».

Συνοδεύει μάλιστα τις αναρτήσεις με μια φωτογραφία των Καρυάτιδων από το Ερέχθειο στην Αθήνα.

Ο Αντώνης Διαματάρης ήταν μια από τις πρώτες αποχωρήσεις από την κυβέρνηση όταν αποκαλύφθηκε ότι το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο Columbia που επικαλούνταν στο βιογραφικό του ήταν… ανύπαρκτο.

Μάλιστα, ο κ. Διαματάρης ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει μέσω twitter την υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη χορήγηση 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης.

About Author