Πότε εκπέμπει το νέο Mega- Ποιοι αναλαμβάνουν εκπομπές

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προσπάθεια για την επαναλειτουργία του Mega, όπως αποκαλύπτουν οι καλά πληροφορημένες typologies.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση των διαδικαστικών για τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυποος (ταινιοθήκη, σήμα Mega, αρχείο ειδήσεων Mega) και στη συνέχεια να βγει το πρόγραμμα του Mega, ως τις αρχές Φεβρουαρίου από την αδειοδοτημένης Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, σε όλη τη χώρα, επίγεια από τη Digea και δορυφορικά από τη Nova και την Cosmote TV.

Το κανάλι θα επιχειρήσει να θυμίσει το Mega της καλής εποχής, με έμφαση στην ψυχαγωγία, αλλάζοντας όμως τα περισσότερα από τα πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα, όπου επικεφαλής είναι ο Σταμάτης Μαλέλης. Οι τόνοι που εκπέμπουν οι ιθύνοντες του καναλιού είναι χαμηλοί με δεδομένο πως το κοινό του Mega έχει μετακινηθεί σε άλλους σταθμούς, ενώ την ίδια ώρα η νέα γενιά παρακολουθεί επιλεγμένα τηλεοπτικά προγράμματα μέσα από ταμπλέτες και κινητά τηλέφωνα και όχι από την τηλεοπτική συσκευή.

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, την ιστορική «Κοινωνία Ώρα Mega» θα είναι ο Νίκος Φιλιππίδης ο οποίος μετακινήθηκε από τον Σκάι και ο Ντίνος Σιωμόπουλος , μαζί ενδεχομένως με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Για την θέση του πολιτικού σχολιαστή που κατείχε στο Mega ο Γιάννης Σαραντάκος ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Παπαχρήστου, του Γιάννη Πρετεντέρη και του Νίκου Φελέκη («Επενδυτής»). Το ενημερωτικό δίωρο που θα ακολουθεί θα παρουσιάζουν ο Θανάσης Φουσκίδης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η ψυχαγωγία με ελληνικές σειρές από την ταινιοθήκη του Mega και ξένο πρόγραμμα. Το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει μια ενημερωτική εκπομπή μαζί με τη Ελένη Καλογεροπούλου και τον εκδότη του «Φιλελεύθερου» Θανάση Μαυρίδη, όπως έκαναν και στο παρελθόν στον ΣΚΑΪ. Στις διεθνείς ειδήσεις θα είναι ο Στρατής Αγγελής, με προϋπηρεσία στο Mega και στην «Αυγή».

Το δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει τις καθημερινές, στις 8.00 το βράδυ η Δώρα Αναγνωστοπούλου, πρώην παρουσιάστρια στην ΕΡΤ και στη ΝΕΡΙΤ. Πολύ καλές εντυπώσεις στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου έχει αφήσει η Ράνια Τζίμα, η οποία δείχνει να έχει τη δυνατότητα να κάνει και περισσότερα πράγματα στον τομέα αυτό.

Πηγή: typologies.gr

About Author