Και το ΚΙΝ.ΑΛ ζητά αποπομπή Διαματάρη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, παίρνει θέση -με ανάρτησή του στα social media- για τον σάλο σχετικά με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη και την -εν τέλει- παραδοχή του πως δεν είναι κάτοχος του πτυχίου που… δήλωνε.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, τόσο ο Αλέξης Χαρίτσης όσο και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχουν ζητήσει να απομακρυνθεί ο υφυπουργός, ενώ πλέον παίρνει θέση και το ΚΙΝΑΛ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Χρηστίδης αναφέρει στην ανάρτησή του: “Τα χρόνια της κρίσης χιλιάδες Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Με βάση τελευταία έρευνα, η συντριπτική πλειοψηφία τους δηλώνει ότι αιτίες αυτής της φυγής ήταν η αναξιοκρατία και η αδιαφάνεια. Είναι οι ίδιες αιτίες που δημιουργούν στην Ελλάδα, την αίσθηση της ανατροφοδοτούμενης κρίσης. Αξιακής, πολιτικής, οικονομικής. «Έλα μωρέ τίποτα δεν αλλάζει», λένε. Η είδηση ότι υπουργός της κυβέρνησης ΝΔ δεν έχει πτυχίο που δήλωνε ότι κατέχει, δεν καλύπτεται από μια συγγνώμη. Ούτε από μια δικαιολογία. Όσοι εξυμνούν την αριστεία και την κανονικότητα, πρέπει σήμερα να μιλήσουν και να πράξουν”.

 

 

About Author