Η Έλενα Ακρίτα απαντά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις εγκυμονούσες πρόσφυγες

Απάντηση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω facebook η Έλενα Ακρίτη για τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για τις εγκυμονούσες πρόσφυγες. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της είχε αναφέρει ότι…

«είναι θέμα παιδείας, οι άνθρωποι που έρχονται ως μετανάστες είναι μαθημένοι ακόμα και να μην έχουν να φάνε θα κάνουν πέντε και έξι παιδιά. Ο Ελληνας στην περίοδο της κρίσης με το ζόρι έκανε ένα παιδί και αυτό για να πει, ας πούμε έγινα γονιός» για να συμπληρώσει πως: «Βλέπεις τους μετανάστες, που είναι με την κοιλιά στο στόμα και μπαίνουνε στη βάρκα! Και δεν τους νοιάζει! Ο Ελληνας αν δεν κάνει τον προγραμματισμό να σκεφτεί “θα ‘χω να σπουδάσω το παιδί μου, να το ταΐσω, να το φροντίσω;” δεν θα κάνει δεύτερο».

Η Έλενα Ακρίτα από την πλευρά της αναδημοσίευσε το άρθρο του Αλέκου Παπαναστασίου που επικρίνει την παρουσιάστρια, χρησιμοποιώντας στην ανάρτησή της την εξής φράση του «Στον κόσμο της κυρίας Τσιμτσιλή όχι μόνο οι εγκυμονούσες μετανάστριες συμπεριφέρονται άλογα, αλλά εδώ υπάρχει ο υπαινιγμός ότι μπαίνουνε στη βάρκα από μια διάθεση περιπέτειας αν όχι για αναψυχή, και «δεν τους νοιάζει» που είναι με την κοιλιά στη μύτη».

✒️✒️"Στον κόσμο της κυρίας Τσιμτσιλή όχι μόνο οι εγκυμονούσες μετανάστριες συμπεριφέρονται άλογα, αλλά εδώ υπάρχει ο…

Gepostet von Elena Akrita am Freitag, 8. November 2019

 

About Author