Απάντηση Στυλιανίδη σε Τσίπρα

Στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η Ολομέλεια δίνει τη δυνατότητα για τοποθετήσεις επί της ουσίας, σχετικά με το άρθρο 86.

«Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, τηρώντας την προθεσμία που αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής καταθέτουμε την Έκθεση της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, που προέκυψε μετά από ένα γόνιμο δημοκρατικό και υψηλού επιπέδου διάλογο, ο οποίος ευχόμαστε να διεξαχθεί στην Ολομέλεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η απάντηση Στυλιανίδη.

Πάντως πριν φτάσει στο σημείο αυτό, ο κ. Στυλιανίδης ενημερώνει πως η επί της ουσίας συζήτηση για τα επίμαχα ζητήματα διεξήχθη διεξοδικά στη σχετική συνεδρίαση της Επιτροπής στις 17/10/2019. «Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να γίνει καμία συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής καθώς η συζήτηση είχε κηρυχθεί περαιωμένη και αποκλειστικό θέμα της σημερινής ημερήσιας διάταξης ήταν η ψηφοφορία επί των προτάσεων των κοινοβουλευτικών ομάδων για τη διατύπωση του περιεχομένου των αναθεωρητέων διατάξεων του Συντάγματος», σημειώνει.

About Author