Θρίλερ στην εκτέλεση του επιχειρηματία – Πιθανόν τον πυροβόλησαν οι φρουροί αστυνομικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες ότι τον 49χρονο που πυροβόλησαν συνόδευε μηχανή με 2 άνδρες που κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την προσωπική φρουρά του επιχειρηματία. Επίσης, ερευνάται και η περίπτωση οι κάλυκες των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν να προέρχονται από το όπλο των συνοδών και όχι από αυτό των δραστών.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών και Σατωβριάνδου. Από το σημείο έχουν περισυλλέγει 16 κάλυκες. Το θύμα είναι γνωστό στις αρχές καθώς στο παρελθόν άγνωστοι είχαν ανατινάξει τα γραφεία του το 2016. Οι Αρχές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ακόμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.

Αυτή την ώρα, βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας και εξετάζονται δύο αστυνομικοί, καθώς διαπιστώθηκε πως την ώρα της επίθεσης εναντίον του επιχειρηματία, οι δύο αυτοί αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο και πυροβόλησαν εναντίον των δραστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν στην κατάθεσή τους ότι ήταν εκτός υπηρεσίας και “έπεσαν” πάνω στο περιστατικό, με αποτέλεσμα να κάνουν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού.

Ωστόσο, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο αστυνομικοί να μην βρέθηκαν τυχαία στο σημείο.

Αλλά αντιθέτως να συνόδευαν τον επιχειρηματία ως σωματοφύλακες την ώρα που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό στο Χαϊδάρι…

About Author